trainingen in grafische programma's

45 creatieve cv’s om op te vallen

creatieve cv

inspiratie voor een creatieve cv

Creatieve cv’s zijn op dit moment enorm in trek bij werkzoekenden. Het moeilijkst is het namelijk om op te vallen tussen al die anderen die het op die ene perfecte baan hebben voorzien. Natuurlijk is de inhoud belangrijker, maar om het in ieder geval tot een uitnodiging te laten komen, kun je ook beeldend een duit in het zakje doen.

Curriculum Vitae

Als je aan een curriculum vitae denkt, komt meestal een minimalistisch, strak en tekstueel ontwerp tot de verbeelding. De tijden zijn echter veranderd, en de serieuze toon die destijds en nu ook nog vaak wordt aangenomen mag een creatievere aanpak krijgen. Natuurlijk moet je wel letten of de baan en bedrijf het zou kunnen waarderen.

Creatief

Als grafisch vormgever, ontwerper of DTP-er en ook webdesigner of webdeveloper ben je in ieder geval wel genoodzaakt op een creatieve manier de aandacht te trekken van je toekomstige baas. Gegarandeerd dat je concurrenten het ook zullen proberen.

We zullen je een handje op weg helpen door een paar zeer inspirerende voorbeelden aan te reiken uit verschillende werkvelden wanneer je zelf een creatieve cv wil maken!